Mikä on Dogeato?

Dogeato on uudenlainen koiranruokapalvelu, jonka kautta voit tilata koirasi yksilöllisiä tarpeita vastaavaa, laadukasta koiran kuivaruokaa jatkuvana kuukausitilauksena. Antamiesi perustietojen pohjalta eläinlääkäri laatii koirallesi sopivan ruokavalion ja saat postitse koirallesi ruokapaketin. Annat helposti palautetta ruoan sopivuudesta ja tietoa koirasi kasvusta ja hyvinvoinnista, ja palvelumme optimoi koirasi ruokavalion ja sopivan annoskoon. Palvelu päivittää jatkuvasti koirasi ruokintasuositusta sen kasvaessa esimerkiksi pennusta junioriksi ja aikuisesta senioriksi.

Mikäli koirallasi ilmenee esimerkiksi vatsavaivoja tai iho-oireita voit viestiä palvelumme kautta niistä Dogeaton eläinlääkärille, ja saat neuvoja kotihoitoon ja tarvittaessa ohjeen viedä koira sinulle sopivan eläinlääkärin vastaanotolle. Mikäli koirasi osoittautuisi esimerkiksi allergiseksi tietylle proteiinille tai hiilihydraatille palvelu vaihtaa tilalle paremmin sopivan ruoan.

Halutessasi voit lisämaksusta korvata osan kuivaruoasta märkäruoalla (tölkki), täydentää tilausta päivittäisellä hampaanhoitotuotteella, ruokavalioon sovitetuilla palkitsemisherkuilla tai koirasi rodulle sopivilla lisäravinteilla. Palvelu maksetaan kuukausittain, ja voit halutessasi irtisanoa palvelun koska vain laskutuskauden loppuun.