Ravinnolla hyvä lähtö terveeseen elämään

Pennulle yksilöllinen ruokatoimitus säännöllisesti postitse

Mikä on sopiva ravinto pennulleni?

Mikä onkaan ihanampaa kuin oma koiranpentu? Pieni sydämenmurskaaja vasta opettelee koiranelämää ja tutustuu omistajiinsa.

Haluamme helpottaa uuden lemmikin omistajan mietintää, mikä ruoka ja kuinka paljon pennulle on sopivaa. Dogeaton eläinlääkäri varmistaa olemassaolevan ruokavalion sopivuuden pennullesi tai tarvittaessa laatii täysin uuden ruokintasuosituksen. Annoskokoa ja toimitusta päivitetään kertomiesi koiran kasvu- ja hyvinvointitietojen perusteella. Kuinka helppoa ja vaivatonta!​

Katso minkä kokoinen palvelu sopii sinun pennullesi ja tee tilauksesi verkkokauppaan.​ Palveluumme hintaan kuuluu toimitus Postin nuotopisteeseen tai voit halutessasi tilata tuotteet suoraan kotiin. Palvelun muuttaminen ja päättäminen onnistuu myös milloin vain.

koiranpennun ruokinta, koiran pennun ruoka, koiranpennun ravinto, kuinka paljon pentu syö, mitä ruokaa koiranpennulle, onko pentuni terve, omituinen koiran kakka, onko pentuni kunnossa, koiran uloste ei näytä hyvältä
Dogeaton palvelu seuraa koirasi hyvinvointia säännöllisin väliajoin helposti täytettävällä kyselyllä. Vastaustesi avulla varmistamme koirasi sopusuhtaisen kasvun ja ruokavalion sopivuuden.

Tutustutaan ensin!

Ensimmäiset kolme kuukautta tutustumme koiraasi ja ruokintasuosituksemme perustuu mm. pentusi painoon ja koirarodun keskimääräiseen tarpeeseen. Näiden aloituskuukausien aikana keräämme tietoja pentusi kasvusta ja hyvinvoinnista sekä seuraamme mahdollisia iho- tai vatsavaivoja.

Tietojen antaminen onnistuu helposti matkapuhelimella tai netissä. Eläinlääkäri seuraa tietoja ja tarpeen mukaan päivittää ravintosuositusta koirallesi yksilöllisesti sopivaksi. Samalla palvelumme tutkii antamaasi palautetta ja oppii koirasi yksilöllisen ravintotarpeen, jotta voimme jatkossa toimittaa sinulle joka kuukausi juuri oikean määrän.

Tässäkin vaiheessa huomioimme ruokavalion sopivuutta varmistaessa jo yli 35 eri asiaa. Kokeile tutustumiskyselyämme!

Aina oikean kokoinen paketti

Toisin kuin perinteisissä koiranruokatilauksissa, joissa sinulle toimitetaan aina tietynkokoinen paketti joka kuukausi, Dogeaton palvelu mukautuu automaattisesti koirasi tarpeisiin. Harva koira syö tasan paketillisen ruokaa kuukaudessa, jolloin ennen pitkää ruokaa alkaa kertyä kotona nurkkiin tai – vielä pahempaa – tyhjä ruokakuppi pääsee yllättämään.

Erityisen haastavaa tämä on pennuilla, joiden ravinnontarve kasvaa jatkuvasti ja annoskokoa joutuu säätämään joissain tapauksissa jopa viikon välein. Dogeaton palvelu huolehtii asiasta automaattisesti ja säätää toimitusmääriä ja toimitusväliä pentusi ruoantarpeen mukaan.

Toimittamalla juuri oikean kokoisen paketin pystymme tarjoamaan kuukausitilauksen sinulle edullisesti ja säästyt tilausten jatkuvan muokkaamisen vaivalta.

Pennun ruoantarve muuttuu jopa viikottain. Oikean annoskoon määrittäminen on tärkeää sopusuhtaisen kasvun varmistamiseksi. Dogeaton palvelu laskee automaattisesti oikean yksilöllisen ruoantarpeen.

Pentusi yksilöllisen tarpeen mukaan

Kuinka paljon ruokaa pennulle pitäisi antaa?

Saman rodun sisälläkin koirien energiantarve on hyvin yksilöllinen ja riippuu esimerkiksi koiran aktiivisuudesta ja yksilöllisestä aineenvaihdunnasta. Palvelumme oppii tuntemaan juuri sinun koirasi yksilöllisen energiantarpeen ja säätää ruokintasuositusta tarpeen mukaan. Kullakin ajanhetkellä sopiva annoskoko löytyy lähetyksen mukana tulevasta yksilöllisestä ruokintasuosituksesta ilman monimutkaisia laskutoimituksia valmistajan ruokintataulukoista.

Kerrot vain meille kun avaat meiltä tulleen ruokapaketin, niin palvelumme oppii koirasi ruoankulutuksen. Tämä on erittäin helppoa – klikkaat vain toimitusvahvistuksessa olevaa linkkiä tai luet puhelimellasi yksilöllisen ruokintaohjeen QR-koodin. Helpompaa ei voi olla!

Hintasi on yksilöllinen kuten koirasikin

Jokainen koira on yksilö ruoankulutukselta ja ravintoaineiden sopivuuden kannalta. Tämän vuoksi on luontevaa, että myös koiranruokapalvelun hinta on yksilöllinen.

Meistä on tärkeä löytää juuri sinun koirallesi sopiva yksilöllinen ruokavalio ja sopusuhtaista kasvua tukeva annoskoko. Jotkut koirat ovat vaativampia ja niiden hyvinvointi vaatii erityisruokavaliota - mahdollistamalla hintajouston voimme taata, että kaikille koirille löytyy yksilöllinen ja sopiva ruokavalio. Toiset koirat taas tulevat toimeen vähemmällä energialla ja niille ei pidäkään syöttää liikaa ruokaa. Tällöin on vain reilua, että myös sinä hyödyt matalammasta hinnasta.​

Jotta homma olisi mahdollisimman huoletonta, tutustumisjakson jälkeen hinta ei vaihtele. Kun on löydetty koirallesi varmasti sopiva ruokavalio, hinta pysyy samana, vaikka annoskoossa saattaa tapahtua suuriakin vaihteluita pennun kasvaessa. Ruokintaohjeemme kyllä päivittyvät koiran kasvun ja energiatason muutoksien myötä, jotta jatkuvasti tiedät, mikä on kulloinkin oikea annos koirallesi.

Jotta pystymme tarjoamaan palvelun sinulle mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan, hyödynnämme jatkuvasti yli 10 toimittajan verkostoamme paitsi laadukkaan myös kustannustehokkaan ruokavalion löytämiseksi!

Miten palvelu suhtautuu kasvattajan suosituksiin?

Uuteen kotiin muuttaessaan pentu jatkaa usein samalla ruokavaliolla, jota kasvattaja on sille tarjonnut. Lähtökohtaisesti pyrimme jatkamaan samalla ruokavaliolla, jos se on osoittautunut sopivaksi pennullesi. On hyvä varmistaa, että ruokavalio on myös pidemmän päälle sopiva pennun kehityksen kannalta ja koostuu laadukkaista, hyvin sulavista ja ravintoarvoiltaan sopivista tuotteista. Tämän vuoksi eläinlääkärimme aina varmistaa ruokavalion sopivuuden suositusta laatiessaan. Usein yksilölliset erot ruokavalion sopivuudessa ja pentusi yksilölliset tarpeet tulevat ilmi vasta muusta pentuparvesta eroamisen jälkeen.

Hyötyjä niin lemmikille kuin omistajalle

• Eläinlääkärin tarkastama yksilöllinen ruokintasuositus koirallesi.

• Koirasi ruoka automaattisesti kuukausittain vaikka kotiin toimitettuna.

• Maksat vain käyttämistäsi tuotteista, säästyt turhalta ravinnon etsimiseltä ja varastoinnilta.

• Palvelu päivittää tuotteita ja ruokintaohjetta antamasi palautteen, koirasi kasvun tai hyvinvointitarpeiden mukaan.

• Saat kuukausittaisen paketin automaattisesti tai voit päättää palvelun milloin vain.

• Haemme joka toimitukseen edullisimmat hinnat yli 10 toimittajalta jotta voimme tarjota palvelun sinulle mahdollisimman edullisesti.

• Dogeato on suomalainen yritys.