Miten palvelumme toimii

Palvelun tilaaminen

Näin helppoa se on:

 1. Valitse koirallesi sopivan kokoinen palvelu (XS-XXL) joko yleisimpien koirarotujen listalta, yleisimpien risteytysten listalta tai koirasi iän ja painon mukaan.
 2. Lisää koirallesi sopivan kokoinen ruokapalvelu ostoskoriin. Voit täydentää tilaustasi herkullisella märkäruokaa sisältävällä Premium-palvelulla, hampaanhoitotuotteilla tai kuljetuksella kotiovelle asti.
 3. Maksa tilauksesi.
 4. Tilauksen jälkeen saat linkin kyselyyn, jossa pyydämme sinulta perustietoja koirastasi.
 5. Antamiesi tietojen avulla eläinlääkärimme suunnittelee koirallesi sopivan yksilöllisen ruokavalion annoskokoineen.
 6. Saat ruokalähetyksen helposti Postin noutopisteeseen tai valintasi mukaan kotiin.

   Miten Dogeaton tilaus toimii, koiranruokapalvelu, koiran ruoka tilaus, koiranruoka kotiintoimitus

   Palvelun käyttö

   Muista kertoa kun avaat ruokapaketin tai jos koirasi energiatarpeeseen tulee muutoksia:

   1. Lähetämme sähköpostiviestin kun tilauksesi lähtee meiltä Postille.
   2. Saat viestin Postilta kun lähetys on noudettavissa. Hae tilauksesi Postin pisteestä tai jos olet tilannut kotiinkuljetuksen, Posti on yhteydessä sinuun sopivan toimitusajan sopimiseen. 
   3. Paketista löytyy koirallesi valittu yksilöllinen ruokavalio ja ruokintasuositus.
   4. Saat meiltä sähköpostin, jonka linkin kautta pysyt kertomaan meille, koska avaat ruokapaketin tai hampaanhoitotuotteen. Näin palvelumme pysyy ajan tasalla koirasi yksilöllisestä ruoankulutuksesta.
   5. Koirasi yksilöllisen tarpeen mukaan lähetämme sopivin väliajoin kyselyn sähköpostiisi, jossa kysymme koirasi kasvuun ja vatsan sekä turkin hyvinvointiin liittyviä asioita. Näin eläinlääkäri pystyy tarvittaessa muokkaamaan koirallesi sopivia tuotteita.
   6. Jos koirasi energiatarpeeseen vaikuttavia muutoksia tapahtuu, kerro niistä meille, niin pystymme muokkaamaan tuotteita ja annoskokoja lemmikillesi sopivaksi. Muutoksia voi olla esim. leikkaaminen (sterilisaatio/kastraatio) tai muutoksen päivittäisessä aktiivisuudessa ja liikunnan määrässä. Jos koirallasi on vatsavaivoja tai iho-oireita, kerro myös niistä, niin saat eläinlääkäriltä neuvoja kotihoitoon tai tarvittaessa suosituksen viedä koirasi käyttämäsi eläinlääkärin vastaanotolle tarkempiin tutkimuksiin.

   Mietityttääkö vielä jokin asia palvelussamme? Voit kokeilla koiran perustietokyselyä jo ennen tilausta!