Dogeaton hinnoittelu

Maksat vain siitä mitä tilaat
Palvelumme perustuu niin ravinnon kuin hinnoittelun suhteen todelliseen käyttöön. Ensimmäiset kolme tutustumiskuukautta hinnoittelu ja ravinnon määrä perustuu koirarodun keskimääräiseen tarpeeseen. Näiden aloituskuukausien aikana keräämme tietoja koirasi kasvusta ja hyvinvoinnista sekä seuraamme mahdollisia iho- tai vatsavaivoja. Eläinlääkäri seuraa tietoja ja tarpeen mukaan päivittää ravintosuositusta koirallesi sopivammaksi. Samalla palvelumme tutkii antamaasi palautetta ja oppii koirasi yksilöllisen ravintotarpeen. Näin varastossasi ei makaa suuria määriä ravintoa, vaan käytössäsi on juuri tarvittava määrä. Kätevää!

Hinta päivittyy tutustumisjakson jälkeen koirasi tarpeen mukaan
Kolmen kuukauden tutustumisjakson jälkeen kuukausimaksu määräytyy yksilöllisesti koirasi ruokavalion ja energiatarpeen mukaan. Hinta voi olla matalampi tai korkeampi kuin tutustumisjaksolla. Kun eläinlääkäri on päivittänyt uuden paketin sisällön, lähetämme siitä sinulle tarjouksen hyväksyttäväksi. Sinä päätät miten palvelu jatkuu, voit muokata ehdotusta koska vain. Olemme tehneet kaiken mahdollisimman joustavaksi, ja jos tilanne muuttuu, voit myös tarvittaessa irtisanoa palvelun koska vain. Sopimus päättyy sen laskutuskauden loppuun mennessä ja saat pitää kaikki meiltä saamamme ruoat.

Miksi tällainen malli? 
Meistä on tärkeä löytää juuri sinun koirallesi sopiva yksilöllinen ruokavalio ja sopusuhtaista kasvua tukeva annoskoko. Jotkut koirat ovat vaativampia ja niiden hyvinvointi vaatii erityisruokavaliota - mahdollistamalla hintajouston voimme taata, että kaikille koirille löytyy yksilöllinen ja sopiva ruokavalio. Toiset koirat taas tulevat toimeen vähemmällä energialla ja niille ei pidäkään syöttää liikaa ruokaa. Tällöin on vain reilua, että myös sinä hyödyt matalammasta hinnasta.

Tutustumisjakson jälkeen hinta ei vaihtele, vaan ruokavalion osoittautuessa koirallesi sopivaksi maksu toistuu laskutuskaudesta toiseen, vaikka annoskoossa saattaa tapahtua vaihteluita esimerkiksi pennun kasvaessa. Ruokintaohjeemme päivittyvät koiran kasvun ja energiatason muutoksien myötä, jotta jatkuvasti tiedät, mikä on kulloinkin oikea annos koirallesi.

Alla on suuntaa-antavat hinnoittelun vaihteluvälit. Lopullinen hinta on yksilöllinen kuten koirasikin.

Palvelu Rodun aikuis­paino keski­määrin Tutus­tumis­­vaiheen (ensim­mäiset 3 kk) hinnoittelu €/kk Tyypil­linen hinta­­haarukka jatkossa €/kk
Dogeato XS Alle 5 kg 35 30…50
Dogeato S 5-10 kg 48 40…60
Dogeato M 10-20 kg 58 50…75
Dogeato L 20-30 kg 76 65…95
Dogeato XL 30-45 kg 92 80…110
Dogeato XXL Yli 45 kg 125 110…150