Tutustu tiimiimme

Kirppu

Innoittajamme on nelivuotias labradorinnoutaja Kirppu, jolle oikean ruokavalion löytyminen tuotti suuria haasteita herkän vatsan vuoksi. Helppoa ei ollut myöskään sopivan annoskoon löytäminen keskimääräistä pienikokoisemmalle leikatulle nartulle, labbis kun söisi aivan kaiken mitä annetaan. Onneksi ruokinnassa meillä on ollut apuna eläinlääkäriystävämme Lotta. Loimme Dogeaton, jotta myös muut koiranomistajat saisivat apuja lemmikkiensä ruokintaan ja kaikki karvakaverit voisivat hyvin.

Lotta Blomqvist

Lotta on kokenut eläinlääkäri, jolla on ollut oma vastaanotto Kotkassa yli kymmenen vuotta. Lotalla on aina ollut 1-4 koiraa, ja käytännön kokemusta eri rotuisten koirien ruokinnasta ja erilaisista tarpeista on kertynyt niin omia kuin asiakkaidenkin koiria hoitaessa. Tällä hetkellä perheen koiran virkaa hoitaa energinen Monni-noutaja, nimensä veroinen vesipeto.

Mika Asikainen

Eläinlääkäri Mika Asikaisella on oma vastaanotto Joensuussa. Mikan kanssa on helppo tulla toimeen, hän on avoin, sosiaalinen ja huumorintajuinen. Vapaa-aika kuluu musiikin ja tietotekniikan parissa, avannossa ja oman koiran kanssa erilaisissa harrasteissa. Urallaan Mika on tehnyt paljon erilaisia töitä eri puolilla Suomea, praktiikassa suurten ja pienten eläinten parissa sekä elintarvikevalvonnassa.

Nora Härme

Nora on palveluiden kehittämisen ja hinnoittelun asiantuntija. Idea Dogeatosta syntyi, kun Kirpulle oli aluksi työlästä löytää sopiva ruokavalio, kun perheessä ei ollut aikaisempaa kokemusta koirista ja niiden ruokinnasta. Nora vastaa Dogeaton markkinointiviestinnästä.

Juho Härme

Kirpun isäntä Juho Härme vastaa palvelumme tekniikasta - verkkokaupasta, laskutuksesta ja palvelun taustalla pyörivästä laskennasta. Juholla on pitkä kokemus tuotteistuksesta ja teknologian hyödyntämisestä asiakaspalvelussa. Hyödyntämällä parhaat puolet ihmisten osaamisesta ja tietokoneen laskentakyvystä pystymme tarjoamaan ammattimaista palvelua yksilöllisesti jokaiselle koiranomistajalle - ja silti kilpailukykyiseen hintaan.