Juniorin ravinto

Kasvavalle koiralle yksilöllinen ruokatoimitus säännöllisesti postitse

Sopiva ravinto kasvalle koirallesi

Pieni sydämenmurskaaja on jo tutustunut kotiisi, harjoitellut sisäsiisteyttä ja maistellut herkkuja ehkä kengänpohjiakin. Miten voin olla varma, että tarjoamani ravinto ja annoskoot takaavat juniorilleni riittävän kasvun? Asia on todella tärkeä lemmikkisi hyvinvoinnille ja haluamme helpottaa arkeasi suosittelemalla juuri sinun juniorillesi sopivaa ravintoa. Eläinlääkärimme seuraa antamiasi koiran perustietoja ja palautetta miten ravinto on sopinut juniorillesi. Saat yksilöllisen ravintosuosituksen annoskokoineen koirallesi ja ohjetta päivitetään lemmikkisi kasvun mukaan. 

Katso täältä koirallesi sopivan kokoinen palvelu ja tilaa se kätevästi verkkokaupastamme. Saat tuotteet Postin noutopisteeseen, ilman erillisiä toimituskuluja. Jos haluat, voit tilata tuotteet myös kotiovellesi.

missä vaiheessa koiran ruokavalioita pitää vaihtaa, kasvaako pentuni oikein, kuinka paljon ruokaa pentu tarvitsee, kuinka nopeasti koira kasvaa, onko pentuni lihava, pentuni ei jaksa liikkua, kuinka paljon koiraa pitää ulkoiluttaa
Nuoren koiran ruoantarve muuttuu koiran kasvaessa. Energiantarve laskee kiivaimman kasvuvaiheen jälkeen, jolloin myös annoskokoa on sopeutettava ylipaino-ongelmien välttämiseksi. Dogeaton palvelu laskee automaattisesti oikean yksilöllisen ruoantarpeen.

Jatkuvasti muuttuva energiantarve

Erityisesti juniorien ruokinnassa on isona haasteena koiran jatkuvasti muuttuva energiantarve. Ruoan tarve muuttuu jatkuvasti kuukaudesta toiseen ja kiivaimman kasvuvaiheen jälkeen myös laskee, jolloin paino-ongelmien välttämiseksi annoskoon täytyy myös laskea.

Saman rodunkin sisällä koirien energiantarve on hyvin yksilöllinen ja riippuu aktiivisuudesta, mahdollisesta steriloinnista ja yksilöllisestä aineenvaihdunnasta. Palvelumme oppii tuntemaan juuri sinun koirasi yksilöllisen energiantarpeen ja säätää ruokintasuositusta automaattisesti tarpeen mukaan.

Tutustutaan ensin!

Ensimmäiset kolme kuukautta tutustumme koiraasi ja ruokintasuosituksemme perustuu mm. koirasi painoon, aktiivisuuteen ja koirarodun keskimääräiseen tarpeeseen. Näiden aloituskuukausien aikana keräämme tietoja koirasi kasvusta ja hyvinvoinnista sekä seuraamme mahdollisia iho- tai vatsavaivoja.

Tietojen antaminen onnistuu helposti matkapuhelimella tai netissä. Eläinlääkäri seuraa tietoja ja tarpeen mukaan päivittää ravintosuositusta koirallesi yksilöllisesti sopivaksi. Samalla palvelumme tutkii antamaasi palautetta ja oppii koirasi yksilöllisen ravintotarpeen, jotta voimme jatkossa toimittaa sinulle joka kuukausi juuri oikean määrän.

Tässäkin vaiheessa huomioimme ruokavalion sopivuutta varmistaessa jo yli 35 eri asiaa. Kokeile tutustumiskyselyämme!

Dogeaton palvelu seuraa koirasi hyvinvointia säännöllisin väliajoin helposti täytettävällä kyselyllä. Vastaustesi avulla varmistamme koirasi sopusuhtaisen kasvun ja ruokavalion sopivuuden.

Aina oikean kokoinen paketti

Toisin kuin perinteisissä koiranruokatilauksissa, joissa sinulle toimitetaan aina tietynkokoinen paketti joka kuukausi, Dogeaton palvelu mukautuu automaattisesti koirasi tarpeisiin. Harva koira syö tasan paketillisen ruokaa kuukaudessa, jolloin ennen pitkää ruokaa alkaa kertyä kotona nurkkiin tai – vielä pahempaa – tyhjä ruokakuppi pääsee yllättämään.

Palvelumme seuraa koirasi ruoankulutusta ja säätää toimitusmääriä ja toimitusväliä automaattisesti juniorisi tarpeen mukaan. Toimittamalla juuri oikean kokoisen paketin juuri oikeaan aikaan pystymme tarjoamaan kuukausitilauksen sinulle edullisesti ja säästyt tilausten jatkuvan muokkaamisen vaivalta.

Kerrot vain meille kun avaat meiltä tulleen ruokapaketin, niin palvelumme oppii koirasi ruoankulutuksen. Tämä on erittäin helppoa – klikkaat vain toimitusvahvistuksessa olevaa linkkiä tai luet puhelimellasi yksilöllisen ruokintaohjeen QR-koodin. Helpompaa ei voi olla!

Hintasi on yksilöllinen kuten koirasikin

Jokainen koira on yksilö ruoankulutukselta ja ravintoaineiden sopivuuden kannalta. Tämän vuoksi on luontevaa, että myös koiranruokapalvelun hinta on yksilöllinen.

Meistä on tärkeä löytää juuri sinun koirallesi sopiva yksilöllinen ruokavalio ja sopusuhtaista kasvua tukeva annoskoko. Jotkut koirat ovat vaativampia ja niiden hyvinvointi vaatii erityisruokavaliota - mahdollistamalla hintajouston voimme taata, että kaikille koirille löytyy yksilöllinen ja sopiva ruokavalio. Toiset koirat taas tulevat toimeen vähemmällä energialla ja niille ei pidäkään syöttää liikaa ruokaa. Tällöin on vain reilua, että myös sinä hyödyt matalammasta hinnasta.​

Jotta homma olisi mahdollisimman huoletonta, tutustumisjakson jälkeen hinta ei vaihtele. Kun on löydetty koirallesi varmasti sopiva ruokavalio, hinta pysyy samana, vaikka annoskoossa saattaa tapahtua vaihteluita juniorin kasvaessa. Ruokintaohjeemme kyllä päivittyvät koiran kasvun ja energiatason muutoksien myötä, jotta jatkuvasti tiedät, mikä on kulloinkin oikea annos koirallesi.

Jotta pystymme tarjoamaan palvelun sinulle mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan, hyödynnämme jatkuvasti yli 10 toimittajan verkostoamme paitsi laadukkaan myös kustannustehokkaan ruokavalion löytämiseksi!

Hyötyjä niin lemmikille kuin omistajalle

• Eläinlääkärin tarkastama yksilöllinen ruokintasuositus koirallesi.

• Koirasi ruoka automaattisesti kuukausittain vaikka kotiin toimitettuna.

• Maksat vain käyttämistäsi tuotteista, säästyt turhalta ravinnon etsimiseltä ja varastoinnilta.

• Palvelu päivittää tuotteita ja ruokintaohjetta antamasi palautteen, koirasi kasvun tai hyvinvointitarpeiden mukaan.

• Saat kuukausittaisen paketin automaattisesti tai voit päättää palvelun milloin vain.

• Haemme joka toimitukseen edullisimmat hinnat yli 10 toimittajalta jotta voimme tarjota palvelun sinulle mahdollisimman edullisesti.

• Dogeato on suomalainen yritys.