Etämyynnin peruuttamisoikeus

Sinulla on etämyyntituotteisiin kuuluva 14 päivän peruuttamisoikeus, jonka kuluessa voit perua sopimuksen ilman erityistä syytä. Tämän lisäksi voit aina irtisanoa palvelumme kuluvan laskutuskauden loppuun.

Palveluumme sovelletaan etämyynnin peruuttamisoikeutta palvelusopimusten osalta. Huomaathan, että 14 päivän peruuttamisaika lasketaan palvelusopimuksen tekemisestä eikä sitä sovelleta yksittäisiin toimituksiin. Jos jostain syystä haluat jättää yhdessä kuussa toimituksen väliin, onnistuu se asiakaspalvelumme kautta.

Peruuttamisoikeutta voi käyttää, vaikka palvelun suorittaminen olisi aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä. Dogeaton tapauksessa palvelun suorittaminen alkaa heti, kun olet tilauksen jälkeen antanut meille koirastasi tiedot, joiden perusteella ruokavaliosuositus laaditaan. Riippuen siitä, missä vaiheessa peruuttamisoikeuttasi käytät, muita mahdollisia toteutuneita palvelusuorituksia ovat tuotteiden keräily ja toimitus antamaasi osoitteeseen. Jos palvelun suorittaminen on aloitettu ja se peruutetaan, pidätämme sinulle palautettavasta maksusta kohtuullisen korvauksen jo tehdyistä palvelusuoritteista.