Koirallani on jo tietty ruokavalio

Jos koirasi voi hyvin nykyisellä ruokavaliolla, voit silti hyötyä palvelustamme. Todennäköisesti koirasi nykyinen ruoka löytyy jo 120+ tuotteen valikoimassamme ja pystymme toimittamaan sitä sinulle kätevällä kuukausitilauksella. Ja vaikka näin ei vielä olisikaan, pystymme todennäköisesti lisäämään sen palvelumme piiriin.

Vaikka et tarvitsisi eläinlääkärin apua ruokavalion valintaan, hyödyt silti palvelustamme monella tavalla:

1. Oikea annoskoko kaikissa elämänvaiheissa. Palvelumme laskee koirallesi sopivan annoksen pennun kaikissa kasvuvaiheissa, ja sen varttuessa aikuiseksi tai senioriksi. Myös muutokset koiran aktiivisuudessa ja painonhallinnan tavoitteet vaativat annoskoon säätämistä. Palvelumme pitää sinut tietoisena mahdollisista muutoksista annoskokoon ilman että sinun tarvitsee huolehtia asiasta erikseen.

2. Koiranruoka säännöllisesti toimitettuna, ilman tarvetta itse hakea kaupasta lisää tai säätää tilauksia kun ruoka loppuu kesken tai alkaa kertymään nurkkiin. Palvelumme päivittää arviota koirasi ruoan riittävyydestä päivittäin ja käynnistää automaattisesti varaston täydennyksen.

3. Halutessasi voit myös täydentää olemassaolevaa ruokavaliota helposti märkäruoalla tai hampaanhoitotuotteilla tai vaikka tilata toimituksen suoraan kotiovellesi.

Voit huoletta tilata koirallesi sopivan palvelun, tilauksen jälkeen kysymme tiedot olemassaolevasta ruokavaliosta ja sen sopivuudesta koirallesi. Hyvin sopivaa ruokaa emme lähde vaihtamaan, jos se löytyy meiltä valmiina tai pystymme lisäämään sen palvelumme piiriin.