Mitä minulta edellytetään?

Jotta pystymme tarjoamaan aidosti yksilöllisen hyvinvointipalvelun koirallesi, tarvitsemme sinulta joitakin tietoja palvelun suosituksien pohjaksi.

Älä huoli, sinulta tarvitaan kuitenkin aika vähän vaivaa verrattuna siihen, että perehtyisit asioihin itse.

1. Tilauksen tekovaiheessa lähestymme sinua kyselyllä, jossa kysymme koiran perustietoja ja tietoa nykyisestä ravinnosta. Mukana on myös muutama kysymys siitä, miten koirasi tällä hetkellä voi painon, vatsan voinnin ja iho-oireiden kannalta.

2. Aika ajoin palvelumme pyytää tietoja koirasi kasvusta, vatsan voinnista ja iho-oireista. Näihin kysymyksiin pystyt vastaamaan ihan koiraasi tarkkailemalla.

3. Kun toimitamme sinulle uuden ruoka-annoksen, palvelumme pyytää sinua ilmoittamaan koska olet avannut uuden paketin. Palvelumme pystyy tämän avulla säätämään arvioitaan koirasi energiantarpeesta. Tällä varmistetaan koirasi pysyminen sopivassa painossa ja vältetään erilaiset nivelongelmat.

4. Pystyt myös ilmoittamaan muutoksista koirasi elämäntavoissa, joilla on vaikutusta energiatarpeeseen. Näitä ovat esimerkiksi koiran leikkaaminen (sterilaatio / kastraatio) ja muutokset päivittäisessä aktiivisuudessa.

5. Jos koirallesi tulee vatsavaivoja tai iho-oireita, ilmoita näistä palvelumme kautta niin saat neuvoja kotihoitoon ja tarvittaessa suosituksen viedä koira sinulle sopivan eläinlääkärin vastaanotolle.

Jos et aina ehdi antamaan tietoja, ei haittaa. Palvelumme pystyy myös arvioimaan koirasi kehityksen, mutta tietojen antaminen toki parantaa ruokintasuositusten yksilöllisyyttä.