Seniorin ravinto

mitä ravinteita vanhalle koiralle, mitä lisäravinteita koiralle, mitä lisäravintoa koira tarvitsee, koiran turkkiongelmien hoito, koiran vatsavaivojen hoitosuositus, eläinlääkärin vinkit koiran hoitoon

Nivelet, turkki, vatsa, vireys

Koirat ovat yksilöitä ja lisäravinteiden tarve vaihtelee koiran mukaan. Miten koirani jaksaa, onko nivelvaivoja, kiiltääkö turkki, onko vatsa löysä? Kaikkiin näihin kysymyksiin saat apua eläinlääkäriltämme. Kun kerrot koirasi perustiedot, eläinlääkäri tekee suosituksen rakkaimmallesi sopivasta ravinnosta ja annoskoosta. Jos energiatarpeeseen tulee muutoksia, annoksen määrää päivitetään tarpeen mukaiseksi. Helppoa ja vaivatonta.   

Katso täältä koirallesi sopivan kokoinen palvelu ja tilaa se kätevästi verkkokaupastamme. Saat tuotteet Postin noutopisteeseen, ilman erillisiä toimituskuluja. Jos haluat, voit tilata tuotteet myös kotiovellesi. Tilauksen muuttaminen ja päivittäminen tapahtuu helposti, koska vain.  
 
Pidetään yhdessä huolta lemmikkisi hyvinvoinnista! 

Ikääntyvän koiran tarpeet muuttuvat

Ikääntyvän koiran ravitsemukselliset tarpeet muuttuvat. Olisi hyvä säännöllisesti tarkistaa eläinlääkärin senioritarkastuksessa, että koiralla on kaikki kunnossa. Vanhenevalla koiralla voi esiintyä erilaisia erityisruokavaliota vaativia sairauksia, esim. sydän-, munuais-, kilpirauhas-, aineenvaihdunta- ja nivelvaivoja.

Painonhallinta on erityisen tärkeää senioreilla, jotta vältetään ylipainosta johtuvat sydän- ja liikuntaelinongelmat. Toisilla koirilla taas täytyy varmistaa riittävä ravinnonsaanti.