Tervetuloa kokeilemaan palveluamme

Hei!

Haemme koiraihmisiä rakentamaan kanssamme aivan uudenlaista koiranruokapalvelua.

Teimme lokakuussa tutkimuksen, johon vastasi yli 300 suomalaista koiranomistajaa tai koiran hankintaa suunnittelevaa. Tutkimuksen perusteella lemmikin hyvinvointipalvelulle olisi kysyntää. Jopa 86% tutkimuksen vastaajista haluaisi koiranruoan hankinnan olevan mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Vastaajista 77% toivoi, että voisi tarvittaessa saada eläinlääkäriltä neuvoja, mikäli koiralla ilmenee vatsavaivoja, kutinaa tai muita oireita, jotka voivat johtua ruokavaliosta.

Tutkimus tukee eläinlääkäriemme Lotan ja Mikan omilla vastaanotoillaan Kotkassa ja Joensuussa tekemiä havaintoja. Yhä useampi koira hyötyisi ruokavalion tarkistamisesta mm. ruoansulatusvaivoista tai ylipainosta johtuvien ongelmien välttämiseksi.

Parin kuukauden valmistelujen jälkeen tiimimme on nyt valmis ottamaan vastaan asiakkaita eli suunnittelemaan sopivia ruokavalioita ensimmäisille koira-asiakkaillemme! Toivotamme Sinut tervetulleeksi tutustumaan palveluumme vasta-avatuilla verkkosivuillamme dogeato.net ja tarjoamme ensimmäisen kolmen kuukauden jakson -15% alennuksella. Edun saat syöttämällä alennuskoodin TERVETULOA oston yhteydessä. Koodi on käytettävissä ennen tammikuun 2021 loppua tehtyihin tilauksiin ensimmäisten 3 kk ajan. Maksamasi kuukausihinta riippuu koirasi koosta (XS – XXL) ja valitsemastasi palvelusta.

Vaihtoehtoja on kaksi:

  • Dogeato koiranruokapalvelu, joka sisältää eläinlääkärin koirallesi valitsemat laadukkaat kuivanappulat
  • Premium-koiranruokapalvelu, joka sisältää laadukkaiden kuivanappuloiden lisäksi märkäruokaa.

Lisäksi voit tilata palvelumme kautta koirallesi hammaskiveä tutkitusti vähentäviä tuotteita ja lisäravinteita, esim. maitohappobakteerivalmistetta. Palvelumme huomioi nämäkin kalorit osana koirasi yksilöllistä ruokintasuositusta.

Jos tarvitset tukea verkkokauppamme käytön kanssa, Juho on tukenasi numerossa 040 18 55 663.

Pääset tästä kauppaamme.

Terveisin Dogeaton tiimi

eläinlääkäri Mika Asikainen

eläinlääkäri Lotta Blomqvist

tekniikkavastaava Juho Härme

markkinointivastaava Nora Härme