Voinko korvata osan ruoasta märkäruoalla?

Tottakai. Suosttelemme tätä jopa ruokavalion monipuolisuuden kannalta. Meiltä löytyy kaikenkokoisille koirille valikoimasta valmiina Premium-tilaus, jossa jopa 1/4 koiran päivittäisestä kuivaruoasta on korvattu märkäruoalla. Märkäruoan osuus riippuu koiran koosta, isommilla koirilla energiansaanti rakentuu aina enemmän kuivaruoan varaan. Tilauksen hinta tutustumisjaksolla riippuu koirasi rodun aikuispainosta. Tutustumisjakson jälkeen hinta määräytyy yksilöllisesti.

Märkäruoan osuutta on mahdollista säätää myös muuhun kuin Premium-tilauksessa valmiina tarjolla olevaan. Hinnoittelussa huomioimme tällöin vastaavan muutoksen kuivaruoan tarpeessa. Pienillä koiriilla märkäruoan osuutta voidaan lisätä ja vastaavasti suurilla koirilla saattaa olla järkevää varata märkäruokaa vain tietyille viikonpäiville päivittäisen annoksen sijaan. Huomioimme tällaisissa tapauksissa myös ruoan säilyvyyden avattuna, mikäli valmistaja on ilmoittanut asiasta.

Mikäli haluat säätää märkäruoan osuutta koirasi tilauksessa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin teemme sinulle haluamasi märkäruokaosuuden mukaisen tarjouksen.

Jos haluat tilata meiltä pelkästään märkäruokaa (eikä lainkaan kuivaruokaa), katso myös vastauksemme kysymykseen voinko tilata pelkästään märkäruokaa palvelustanne.